19 de setembre 2011

Col·labora amb el projecte d'Abastament d'Aigua a El Salvador a través d'un microfinançament

El Crowdfunding és un sistema per finançar un projecte a través de petites donacions. La fórmula canvia el concepte d'un donant de milions d'euros a 1€ de milions de donants. Visita www.lanzanos.com i fes la teva aportació!

Ens disposem a treballar noves fonts de finançament. Entre elles, ara explorem l'anomenat crowdfunding. Aquest és un sistema de microfinançament que consisteix en aconseguir finançar un projecte concret a través de moltes petites donacions. La fórmula canvia el concepte d'un donant de milions d'euros a 1€ de milions de donants.

Per a dur a terme la prova, hem penjat a una de les principals plataformes de crowdfounding un projecte d'abastament d'aigua potable i sanejament a una comunitat d'El Salvador.

Donar suport al projecte és senzill, fàcil i com desitgis, ja que tu mateix triaràs la quantitat que vulguis oferir i en funció d'aquesta, la recompensa que rebràs. Has de fer clic al botó vermell on posa "apoyar"  i registrar-te. Després has de seguir tres passos molt senzills, que estan molt bé explicats a la web www.lanzanos.com

Aquí pots veure el nostre projecte.

Moltes gràcies per la teva aportació!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada