13 d’octubre 2010

ONG enfront de la crisi

Jornada de reflexió interna entre entitats de Pau, Drets Humans i Desenvolupament

 

Com estem fent front a aquesta situació de crisi des de les nostres entitats?

Estem adaptant les nostres propostes i projectes a aquesta realitat canviant?

Estem realment fent un vincle entre lo local i lo global?

Ens hem sabut implicar en lluites més àmplies i transformadores en el nostre entorn?

Estem reaccionant de forma cooperativa a aquesta situació?

O pel contrari estem vivint la situació com una lluita pels recursos i la supervivència?

 

Vols intentar respondre aquestes preguntes amb nosaltres?

Dimarts 19 d’octubre, de 18 a 21 h

Sala d’actes de la Confederació catalana d'ONG per la Pau, els Drets Humans i el Desenvolupament. c/ Tàpies, 1-3 – 08001 – Barcelona

 Diverses entitats federades vinculades a la campanya “Qui deu a Qui?” , amb el suport de la FCONGD, volem convidar-vos a participar en una jornada de reflexió interna entre les entitats de pau, drets humans i desenvolupament, per poder abordar aquestes i altres qüestions relacionades. Es tracta de parlar sense complexos de com estem fent front a la crisi. Quines estratègies estem adoptat, a nivell individual i sectorial? Com ens està afectant la crisi? Com està canviant la nostra feina?

Volem fer un diagnòstic participat per tots i totes vosaltres, detectar problemàtiques conjuntes i individuals, pors i dinàmiques que ens porten a reaccionar com ho hem fet. Però també, en la mesura del possible, extraure’n mesures i eines de cara al futur.

 Plantegem aquesta trobada només com un primer pas, una primera aproximació al tema, sense la pressió d’arribar a conclusions ni propostes definitives.

 La trobada està oberta a persones vinculades a les entitats de les federacions d’ONGs de pau, drets humans i desenvolupament, tant en l’àmbit dels equips tècnics, com directius i activistes i voluntaris. 

 La trobada estarà guiada per Fil a l’Agulla (www.filalagulla.org), una cooperativa d’iniciativa social que ens ajudarà a prendre consciència dels problemes i a compartir-los.

Es prega que confirmeu assistència abans del 15 d’octubre al correu electrònic formacio@odg.cat amb el vostre nom, el nom de l’entitat a la que pertanyeu i el càrrec o tipus de vinculació amb l’entitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada