24 de març 2009

Acta de la darrera Assemblea

En aquests enllaços podreu descarregar-vos l'acta de la darrera assemblea extraordinària del 13 de desembre i la memòria de la mateixa. I aprofitem també per a posar a la vostra disposició les actes de les dues assemblees anteriors, la de l'Assemblea extraordinària del 4 d'octubre i l'ordinària del març passat a les quals es va fer referència a l'assemblea de desembre.

6 comentaris:

  1. Hola,

    Hi podria haver algun mecanisme per rebre l'acta amb més celeritat, crec que són documents importants i que val la pena que siguin actuals per aquells que no vam poder anar a l'assamblea.

    Per altra banda, això del Blogspot és una empresa, us esteu plantejant canviar de eina i utilitzar-ne d'altres?

    Salut

    ResponElimina
  2. Ei,

    Es podria fer servir alguna eina per tal que la gent que escrivís no ho fés en anonimat o pseudònims, no? Ho dic perquè crec que ajudaria a establir lligams i converses més personals

    una proposta!!

    ResponElimina
  3. Es pot fer com a anònim o amb identitat, sota el quadre de text teniu l'opció de triar el que més interessi a cadascú :)

    ResponElimina
  4. En relació al tema de rebre l’acta amb més celeritat ho tindrem en compte!!!
    I tens raó, Blogspot és una empresa, però degut a la necessitat d’engegar un bloc el més aviat possible (amb motiu de l’assemblea) varem triar l’opció fàcil, el sistema que permetia el disseny d’una manera més àgil..mirarem de fer un nou bloc (aquest cop amb wordpress) un cop acabada l’assemblea, amb més calma.
    Gràcies per les aportacions E.B.;)

    ResponElimina
  5. sobre l'acte;
    -"el procés d'elaboració de discurs és llarg i complex".
    Quant anys fa ESF? encara no té discurs?

    - "l'escassa assistència a aquesta assemblea, malgrat la voluntat de fer-les cada cop
    més participatives"
    Si la proposta de nova junta es imposada, no?

    Quina diferencia hi ha entre blogspot i Wordpress?

    ResponElimina
  6. Malgrat que sembla una altra provocació pochola, respondrem perquè no quedi a l'aire i hi caigui algú altre...

    > "el procés d'elaboració de discurs és llarg i complex".
    > Quant anys fa ESF? encara no té discurs?

    El que diu l'acta és el que es va comentar a l'assemblea: que la gent que està en la punta de llança de l'elaboració del discurs (és a dir, investigant, elaborant estudis, discutint dins l'associació i fora sobre les diferents temàtiques) no sempre és conscient que els que no estan a la punta de llança potser no entenen de primeres els seus plantejaments. Cal un esforç tant dels que avancen, per a explicar-ho, com dels que queden enrere, per a formar-se abans d'opinar destructivament.

    ESF té discurs sobre alguns temes, però no està de més seguir avançant, ampliant el consens i sumant-hi tothom. D'altra banda, ningú ha dit que el món estigui aturat i que no passin coses; l'elaboració de discurs és un procés dinàmic i adaptatiu.

    > "l'escassa assistència a aquesta assemblea, malgrat la voluntat de fer-les cada cop
    més participatives"
    > Si la proposta de nova junta es imposada, no?

    No sé què té a veure una cosa amb l'altra...
    De tota manera, insinuar que la nova junta és imposada arriba a ser insultant i tot. Primer perquè és una data marcada des del primer dia: els mandats de junta eren de dos anys (fins als canvis de l'assemblea de l'octubre). Qualsevol que vulgui estar al cas ho sap. A més, tota l'associació ha estat informada diverses vegades i per canals diferents del procés de renovació de junta, com sempre. I amb molts mesos d'antelació. Si ningú altre ha volgut presentar-s'hi tampoc s'hi pot fer res.

    Sobre el blogspot i el wordpress, Google is your friend.

    ResponElimina